Mandate de arestare puse în executare de polițiștii argeșeni

de | 25.06.2023 15:41 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul acestei săptămâni, polițiștii argeșeni au pus în executare patru mandate ce privesc executarea de pedepse privative de libertate, emise de Judecătoria Câmpulung, Judecătoria Pitești și Judecătoria Curtea de Argeș,

De asemenea, polițiștii au pus în executare și un mandat de arestare preventivă în vederea extrădării, în baza solicitării emise de autoritățile germane.

Primul mandat îl vizează pe un tânăr de 26 de ani, din Mălureni, condamnat la 11 luni de zile închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice. El a fost încarcerat pe 21 iunie.

Al doilea mandat a fost pus în executare pentru bărbat de 26 de ani, din Godeni, condamnat la 1 an și 7 luni de închisoare.
Acesta a fost arestat în urma săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În spatele gratiilor a ajuns și un bărbat de 25 de ani, din Ștefănești, care este condamnat la 3 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Al patrulea mandat îl vizează pe un bărbat de 56 de ani, din Pitești, cercetat în stare de arest la domiciliu, la o adresă din Suseni.
Bărbatul în cauză a fost condamnat la 1 an și 3 luni închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de încălcare a ordinului de protecție și portul fără drept de obiecte periculoase.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești au pus în executare un Mandat de arestare în vederea predării, emis de către Curtea de Apel Pitești, privind pe un bărbat de 25 de ani, din Călinești, față de care a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile, în vederea predării către autoritățile din Germania. Cel în cauză a fost încarcerat.

Sursa Foto Playtech.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Control inopinat în piețele din Pitești! Amenzi de peste 9.000 de lei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: