anchetaonline.ro

MApN face angajări în Argeș! Câte posturi sunt disponibile

de | 24.10.2022 11:36 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle, Național

Ministerul Apărării Naționale organizează o nouă campanie de recrutare și selecție, în această perioadă, destinată pentru cei care își doresc să lucreze în armată, fiind disponibile posturi de rezerviști voluntari.

Potrivit anunțului făcut public de MApN, sunt disponibile 417 de locuri de rezervişti voluntari (ofițeri, maiștri militari, subofițeri, gradați și soldați), în unităţi militare din București și 19 judeţe: Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brăila, Brașov, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Hunedoara, Iași, Maramureș, Neamț, Olt, Vaslui și Vrancea.

Cei care doresc să se înscrie la concursul de recrutare, își pot depune dosarul până la data de 11 noiembrie 2022.

rezervist - MApN face angajări în Argeș! Câte posturi sunt disponibile

Foto Facebook

În acest sens, persoanele interesate sunt rugate să contacteze centrul militar din judeţul sau sectorul pe a cărui rază de responsabilitate îşi au domiciliul, în vederea obţinerii tuturor informaţiilor necesare (locuri pe judeţe, probe de selecţie, bareme etc.).

Datele de contact se găsesc AICI.

Foto descriptiv Observator

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Avertisment de la ISU Argeș! Amenzi de până la 2.500 de lei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: