Marcea Sport – pentru starea ta de bine!

de | 05.09.2023 12:50 | Județean, Din ediția tipărită, Lifestyle

  • Că e vară, că e iarnă, la Marcea Sport te poți bălăci oricând.

marcea bazin - Marcea Sport – pentru starea ta de bine!

Complexul sportiv din Ștefănești oferă o alternativă plăcută și relaxantă de petrecere a timpului liber, una benefică pentru sănătate.

Piscina interioară este ideală pentru cei care doresc să practice înotul ca hobby sau să se inițieze în tainele acestuia.

marcea sauna - Marcea Sport – pentru starea ta de bine!

După câteva ture de bazin, merge de minune și o saună, în cadrul Marcea Sport fiind disponibile o saună umedă și una uscată, dar și un bazin cu apă rece. Prin sesiunile de saună, dozate corespunzător, îți ajuți organismul să elimine toxinele. De asemenea, căldura din saună are și rolul de a relaxa mușchii după o zi lungă de muncă, contribuind și la scăderea nivelului de stres. Dacă după sauna fierbinte vă scufundați în apa rece din bazinul alăturat, veți avea și mai multe beneficii, precum reducerea durerii apărute în cadrul unui efort fizic, refacerea pielii și închiderea porilor, susținerea sănătății creierului.

marcea bazin - Marcea Sport – pentru starea ta de bine!

La Marcea Sport poți organiza, alături de prieteni, și mici competiții sportive. Terenurile sintetice din cadrul complexului pot fi închiriate pentru diferite jocuri de echipă, precum fotbal, tenis de picior sau baschet, iar pe cel de zgură se poate practica tenisul de câmp.

marcea sport - Marcea Sport – pentru starea ta de bine!

Cine vrea doar relaxare se poate răsfăța cu o baie în jacuzzi sau cu o sesiune de masaj, care, fără doar și poate, vă va schimba dispoziția.

Programările la masaj se pot face pentru intervalul 11.00 – 21.00 și se poate alege dintr-un meniu variat, din care nu lipsesc masajele de relaxare, anticelulitic, cu roci vulcanice, cu ceară și reflexogen. În funcție de tipul de masaj, o ședință este cuprinsă între 35 și 80 de minute, timp în care corpul tău va fi cu adevărat desfătat.

marcea masaj - Marcea Sport – pentru starea ta de bine!

Adresă: str. Cavalerului, nr. 368, Ștefănești

Telefon. 𝟬𝟳𝟮𝟯𝟱𝟮𝟮𝟵𝟵𝟯, 0770487661

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Marcea by Pata Negra – Locul unde gusturile Spaniei se armonizează cu vinurile Ștefăneștiului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marcea Sport