Șeful Gărzii de Mediu Tulcea-prins în flagrant! A fost reținut pentru luare de mită

de | 05.09.2023 12:53 | Național, Eveniment

Dorin Meran, comisar-șef la Garda Națională de Mediu Tulcea, a fost reținut pentru luare de mită.

În cursul zilei de ieri, 4 septembrie, el a fost prins în flagrant delict și reținut pentru 24 de ore de procurorii DNA, fiind acuzat de luare de mită în formă continuată.

Este vorba despre suma de 25.000 de lei și alte foloase necuvenite, primite de șeful Gărzii de Mediu Tulcea pentru a da unui om de afaceri o amendă mai mică sau chiar deloc, după un control făcut la o firmă a acestuia.

În perioada 30 august – 4 septembrie 2023, inculpatul Meran Dorin, în calitatea menționată mai sus, ar fi pretins de la un om de afaceri (martor în cauză) suma de 25.000 de lei și alte foloase necuvenite, pentru a-i aplica acestuia o amendă mai mică ori chiar sancțiunea avertismentului ca urmare a unui control efectuat de către inculpat la un punct de lucru al unei societăți comerciale administrată de martor”, a anunțat DNA,

Potrivit anchetatorilor, suma de bani menționată mai sus, i-a fost dată chiar în mașina lui, „ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante”.

La data de 04.09.2023, suma de bani, pretinsă anterior, ar fi fost remisă inculpatului în autoturismul acestuia, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante.”, adaugă reprezentanții DNA.

Astăzi, șeful Gărzii de Mediu Tulcea va fi prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Sursa foto: Facebook/ Directia Nationala Anticoruptie

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Înmatriculările de maşini second-hand, în declin. Ce mărci preferă românii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DNA