Terasa Casa Argeșeană vă așteaptă cu muzică live și cele mai gustoase bucate tradiționale!

de | 05.09.2023 13:50 | Din ediția tipărită, Lifestyle, Pitești

Când vrei o evadare din cotidian, o seară plăcută cu aer de vacanță, poți să dai fuga pe terasa de la Casa Argeșeană.

Casa Argeșeană

Deși se află în mijlocul orașului, este înconjurată de verdeață și se poate dovedi refugiul ideal după o zi istovitoare de muncă, unde te poți relaxa și răsfăța cu o bere rece și mâncare delicioasă de te lingi pe degete.

Restaurantul Casa Argeșeană este renumit pentru preparatele tradiționale, ce respectă rețetele românești adevărate, gătite ca la mama acasă. Pe lângă talentul bucătarilor, un alt secret al gustului sunt ingredientele mereu proaspete și de înaltă calitate.

Casa Argeșeană

Meniul este unul bogat și pentru toate preferințele, indicat chiar și pentru cei mai mici și pretențioși clienți care, cu siguranță, vor dori să încerce o ciorbiță hrănitoare sau un desert gustos.

Casa Argeșeană

Locul de joacă este un alt atu al terasei Casa Argeșeană. Orice părinte își dorește ca masa să îi tihnească și să nu fie nevoit să audă nonstop întrebarea „când mergem acasă?”. Dotat cu leagăne, tobogane și panouri de cățărare, așezate pe un covor moale din cauciuc, micii oaspeți își vor ocupa timpul la terasă cu multă joacă, aflându-se în deplină siguranță.

Casa Argeșeană
Petreceți aniversarea la terasă!

Spațiul este unul foarte generos, excelent pentru ieșiri cu prietenii sau pentru evenimente private. Localul este ideal pentru aniversări, botezuri, cununii sau petreceri de firmă și de final de an, mai ales că, pe lângă bucatele și băuturile alese, la Casa Argeșeană sunt seri cu muzică live, care dinamizează orice party.

casa argeseana 6 - Terasa Casa Argeșeană vă așteaptă cu muzică live și cele mai gustoase bucate tradiționale!
Preparatele de la Casa Argeșeană – la tine acasă

Dacă nu ai timp de ieșit în oraș, fie că ești acasă sau la birou, poți să comanzi preparatele delicioase de la Casa Argeșeană. Puteți comanda direct de pe Glovo sau de pe site-ul casaargeseana.ro.

casa argeseana5 - Terasa Casa Argeșeană vă așteaptă cu muzică live și cele mai gustoase bucate tradiționale!

Pe pagina de Facebook, Casa Argeșeană Tradițional – b-dul Eroilor, găsiți toate amănuntele despre restaurant, meniu sau rezervări ori puteți suna direct la numerele de telefon: 0348.455.404 sau 0741.282.066.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Marcea Sport – pentru starea ta de bine!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole