Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu Donald Tusk: ”Vom intensifica cooperarea pentru a crește influența noastră comună la nivel european”

de | 07.03.2024 13:36 | Național, Politic

Premierul României, Marcel Ciolacu, a avut astăzi o întâlnire cu premierul Poloniei, Donald Tusk. În cadrul întâlnirii s-a adus în discuție și nevoia de a sprijini și proteja fermierii. De asemenea, în prima parte a zilei, Marcel Ciolacu a avut o întâlnire și cu premierul grec, Kyriakos Mitsotakis.

”O întâlnire foarte bună cu premierul Poloniei, Donald Tusk, în cadrul căreia am discutat despre obiectivele noastre comune și nevoia de a sprijini și proteja fermierii din țările noastre.

România și Polonia sunt ferm angajate în a sprijini Republica Moldova și a condamna atacul ilegal al Federației Ruse împotriva Ucrainei.

Am stabilit că vom intensifica cooperarea pentru a crește influența noastră comună la nivel european și internațional în vederea protejării intereselor legitime ale țarilor noastre”, a fost mesajul transmis pe pagina de Facebook de premierul Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu premierul Poloniei, Donald Tusk.

În prima parte a zilei, Marcel Ciolacu a avut o întâlnire și cu premierul grec, Kyriakos Mitsotakis.

Sursă foto: Facebook Marcel Ciolacu.

”România și Grecia au o legătură specială și pot juca împreună un rol cheie la nivel regional. Am fost bucuros să îl reîntâlnesc pe premierul grec, Kyriakos Mitsotakis, la București și să discutăm despre proiectele comune în domeniul energiei, transporturilor sau digitalului.

România și Grecia trebuie conectate, inclusiv prin aderarea la spațiul Schengen, pentru a folosi pe deplin potențialul regiunii noastre”, a transmis Marcel Ciolacu după întâlnirea cu Kyriakos Mitsotakis.

Sursă foto: Facebook Marcel Ciolacu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Marcel Ciolacu, după discuția cu președinta PE: ”Problemele fermierilor trebuie să găsească o rezolvare mai aplicată la nivel european”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marcel Ciolacu