Mariana Turcescu intră în forță pe piața privată într-o companie de consultanță

de | 08.08.2023 15:05 | Știri, Din ediția tipărită, Importante, Județean, Lifestyle

După ani de experiență la comanda APIA Argeș, aceasta a preluat managementul ARIA Solution, urmând să asigure, alături de echipa companiei, asistență clienților privați și de stat pentru fonduri europene și achiziții publice!

Determinarea și forța de a pune lucrurile în mișcare au caracterizat dintotdeauna activitatea Marianei Turcescu, în calitate de manager public, iar – în perioada care urmează – par să definească și intrarea sa în forță în sistemul antreprenorial, într-un domeniu pe care nu numai că îl stăpânește până în cele mai mici detalii, dar pe care îl și îmbrățișează cu pasiunea specifică unui nou început.

După peste un deceniu de expertiză în sistemul public, după misiuni manageriale asumate curajos și duse la final cu succes, după ani de muncă în gestionarea fondurilor și a proiectelor de anvergură, Mariana Turcescu, fostă Pană, a decis să facă un pas înainte și să preia conducerea unei companii care își propune să asigure clienților săi, privați sau de stat, un pachet complet de asistență și servicii în câteva domenii-cheie atât pentru dezvoltare, cât și pentru buna gestionare a fondurilor și programelor de finanțare.

Cu o experiență vastă în administrație și o înțelegere profundă a complexității procesului de absorție a fondurilor europene, Mariana Turcescu se reconfigurează în 2023, ca manager ARIA Solution, drept un profesionist remarcabil, cu abilități excepționale de management și expertiză îndelungată în domeniul fondurilor europene. Ceea ce înseamnă, implicit, abilitatea și expertiza necesare pentru obținerea celor mai bune rezultate în folosul viitorilor săi clienți.

ARIA Solution – servicii de consultanță în domeniul achizițiilor publice și al fondurilor europene

logo aria Solution - Mariana Turcescu intră în forță pe piața privată într-o companie de consultanță

Cu ce se ocupă ARIA Solution?

ARIA Solution acordă servicii de consultanță, îndrumare și asistență operațională pentru autorități publice, operatori economici și persoane fizice în domeniul achizițiilor publice și al  fondurilor europene.

ARIA Solution este un partener local care face parte dintr-un grup național de firme ce activează în domeniul consultanței pentru afaceri și management, dezvoltarea de business, elaborarea de proiecte și implementarea acestora.

De ce sunt importante, pe piața de astăzi, serviciile unei asemenea companii?

Serviciile de consultanță în domeniul achizițiilor publice sunt concepute pentru a ajuta autoritățile publice și operatorii economici să navigheze în lumea complexă a achizițiilor publice, cu respectarea tuturor principiilor care stau la baza atribuirii contractelor și a organizării concursurilor de soluții.

În ceea ce privește accesarea finanțărilor nerambursabile, aceasta se face, practic, prin participarea la un concurs, ceea ce înseamnă că proiectele nu numai că se supun unor standarde riguroase, dar sunt și într-o competiție directă și foarte dură cu cele ale altor companii sau entități.  Din aceste motive nu există prea mult loc pentru eroare, consultanța de calitate fiind imperios necesară.

Modalitatea de realizare a proiectului, măsura în care aceasta respectă condițiile specifice și procedura stabilită prin ghid, condițiile și criteriile de participare propuse de finanțator prin normele aferente, toate cântăresc extrem de mult, tocmai pentru că fiecare detaliu va face diferența.

Programele de finanțări nerambursabile sunt diverse și în continuă schimbare, ceea ce presupune că, pe de o parte, e nevoie de o documentație complexă pentru ca dosarul să se alinieze standardelor în cauză, iar, pe de alta, că serviciile pe care ți le oferă un consultant sunt variate, în funcție nu numai de obiectivele urmărite, dar și de specificul afacerii, tipul și vechimea societății, cifra de afaceri și programul de finanțare pentru care se aplică.

Ce servicii asigură compania ARIA Solution?

  • Consultanță în achiziții publice, de la A la Z.
  • Identificarea programelor de finanțare.
  • Căutarea de soluții și programe de finanțare nerambursabilă din fonduri europene, guvernamentale sau din alte surse pentru fiecare client, stabilirea eligibilității proiectului.
  • Scrierea și depunerea proiectului finanțabil.
  • Stabilirea obiectivelor, întocmirea planului de afaceri, a cererii de finanțare și a întregii documentații specifice depunerii proiectului.
  • Implementarea și monitorizarea proiectului câștigător, împreună cu clientul.

Mariana Turcescu (Pana) pentru print

Promisiunea noastră este aceea că facem ceea ce promitem că facem și o facem extraordinar de bine!

 

Suntem echipa pe care poți conta, profesioniștii care îți garantează succesul, calitatea și nu cantitatea, oamenii de încredere care îți vor fi mereu alături – tineri, dinamici și creativi, cu o vastă experiență în domeniu, competitivi și determinați.”, se arată în mesajul public al companiei al căreia management a fost preluat de ambițioasa Mariana Turcescu.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/sofia-paul/" target="_self">Sofia Paul</a>

Articol scris de Sofia Paul

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență în presă pasionată de fotografie și călătorii.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mariana Turcescu

Ultimele articole