anchetaonline.ro

O maşină cu patru persoane, printre care şi doi copii, a rămas blocată în apă

de | 03.06.2023 19:58 | Știri, Eveniment, Național

O familie de patru membri, printre care doi copii, a rămas blocată în apă, sub un pod.

Evenimentul s-a petrecut în Drăgășani, din cauza furtunilor puternice care din zonă. La fața locului au intervenit de urgență pompierii.

Pompierii militari vâlceni au fost solicitați pentru salvarea a patru persoane rămase blocate în autoturismul care se deplasau în municipiu Drăgășani, în punctul Podul Trenului, într-o zonă în care de obicei în urma precipitațiilor se acumulează foarte multă apă în zona respectivă.

Autoturismul în care se aflau cele patru persoane, doi adulți și doi minori, a rămas blocați, fiind necesară intervenția echipajelor de salvare pentru salvarea celor patru persoane.

Din fericire, la fața locului, s-a reușit scoaterea acestora din autoturismul blocat, acestea fiind în siguranță în acest moment.

În acest moment, echipaje mixte ale pompierilor acționează pe teritoriul întregului județ pentru inventarierea tuturor problemelor care au fost lui chinuite de pe vremea nefavorabilă”, a precizat Octavian Fulger, purtător de cuvânt ISU Vâlcea, potrivit Antena 3 CNN.

Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Sfârșit tragic! Femeia luată de viitură în Argeș – a decedat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: