anchetaonline.ro

(VIDEO) Barurile din Mioveni – luate cu asalt de câinii roșii!

de | 03.06.2023 20:36 | Știri, Eveniment, Județean

În această seară de sâmbătă, 3 iunie, începând cu ora 21.00, are loc meciul de fotbal dintre echipele FC Argeș și FC Dinamo București, care se va desfășura pe Stadionul Orășenesc Mioveni.

În urmă cu doar câteva momente, barurile din Mioveni au fost luate cu asalt de susținătorii Dinamo. În toate barurile din oraș este aceeași atmosferă haotică. De la cântece până la fumigene, orașul Mioveni este acaparat de microbiști de la un capăt, la altul.

Până la ora 20.00 nu au fost sesizate incidente.

După o primă retrogradare istorică a echipei Dinamo, care a avut loc în urmă cu un an, în speranța de a se clasa în Liga 1, joacă astăzi împotriva echipei FC Argeș. Și aceasta își dorește, din urmă, rămânerea  în primul eșalon al fotbalului românesc.

O dată cu acest retur, după meciul dezastros de luni, 29 mai, în care FC Argeș a pierdut în fața Dinamo București, cu scorul de 1-6, echipa județului nostru este obligată să marcheze de minim cinci ori, fără a primi, însă, vre-un gol.

La fața locului sunt prezenți jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, care vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal.

Pentru desfăşurarea în bune condiţii a evenimentului sportiv, jandarmii argeșeni recomandă spectatorilor:

– să manifeste răbdare, să respecte indicațiile jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;

– în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forţelor de ordine din zonă;

– părinţii sunt rugaţi să supravegheze cu atenţie sporită copiii.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare, intrarea în stadion, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează de către agenţi ai societăţii de pază şi protecţie, contractată de organizator. Pentru a evita producerea unor incidente, recomandăm suporterilor să evite deplasarea în grupuri mari la sau de la arena sportivă, să nu se implice în acte care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de agresivitate verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Vă mulțumim tuturor pentru înțelegerea manifestată față de măsurile de siguranță luate pentru desfășurarea acestor evenimente sportive!”

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Reacția lui Gentea după Dinamo- FC Argeș 6-1 – „Sunt devastat, sunt șocat! Renunț la echipă”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: