anchetaonline.ro

Maximele de astăzi sunt între 29 și 34 de grade!

de | 26.08.2022 08:33 | Știri, Eveniment

Meteorologii ANM anunță vreme caniculară astăzi, 26 august, în zonele de câmpie și pe arii restrânse. De asemenea, disconfortul termic extrem de ridicat în regiunile din vest, sud și est, unde indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și va depăși pragul critic de 80 de unități. De asemenea, vremea va varia, cerul fiind înnorat în sud-est, în zona Carpaților Meridionali și în extremitatea de sud-vest, unde doar izolat, vor fi averse slabe și descărcări electrice.

Vântul va bate slab și moderat, cu intensificări temporare în regiunile sud-estice. Temperaturile maxime, de astăzi, se vor încadra în general între 29 și 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8-9 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 22-23 de grade pe litoral.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cazul bărbatului care a agresat sexual un minor: Victima era prietenul copilului său

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANM