Medic ortoped, prins în flagrant când primea 20 de kilograme de cannabis

de | 01.02.2024 13:00 | Național, Eveniment

Un medic ortoped din Arad a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost prins în flagrant, în timp ce primea 20 de kilograme de cannabis pentru care urma să plătească 200.000 de euro.

Potrivit pressalert.ro,  totul a pornit în urmă cu ceva vreme, când coletul cu droguri a ajuns în România din Spania.

Acesta a fost ridicat de doi bărbați din Timișoara, care au fost prinși de DIICOT.  Cu speranța că vor primi o pedeapsă mai blândă, cei doi au fost de acord să colaboreze cu Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, astfel că au mers să livreze „marfa” sub supravegherea procurorilor.

Potrivit sursei citate, tranzacția a avut loc într-o benzinărie din cartierul Micalaca din municipiul Arad, iar cel care a ridicat drogurile era medic ortoped rezident la Spitalul Județean din Arad.

În urma flagrantului, atât cei doi bărbați, cât și medicul au fost reținuți pentru 24 de ore.

În cursul acestei zile, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș cu propunerea de arestare preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

sursa foto: pressalert.ro
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Arad