La Ștefănești a avut loc dezbaterea publică privind aprobarea bugetului local pe anul 2024

de | 01.02.2024 13:50 | Administrație, Ștefănești

Miercuri 31 ianuarie 2024 a avut loc dezbaterea publică privind proiectul de buget local al orașului Ștefănești pe anul 2024 și prezentarea listei de investiții.
la Ștefănești
Dezbaterea s-a ținut la Centrul Cultural Ștefănești iar în cadrul întâlnirii au fost prezenți cetățeni ai orașului Ștefănești, precum și o parte dintre consilierii locali.
Împreună cu reprezentanții aparatului administrativ, am oferit răspunsuri și clarificări la întrebările care au fost adresate de cetățenii prezenți, privind bugetul și investițiile preconizate pentru acest an.
Prioritatea administrației publice locale este creșterea calității vieții în orașul Ștefănești prin investiții în educație, sănătate, infrastructură, mediu, transport în comun, spații verzi, asistență socială”, a precizat primarul Nicolae Velcea într-o postare din mediul online.
la Ștefănești
Proiectul de buget poate fi consultat pe site-ul Primăriei Orașului Ștefănești, accesând următorul link: https://stefanesti-arges.ro/transparenta-decizionala/

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ștefănești

Ultimele articole