Medicul care cerea mită de la pacienții cu cancer a ieșit din arest!

de | 26.01.2023 10:28 | Știri, Eveniment, Național

Medicul acuzat de luare de șpagă de la pacienții cu cancer, din Suceava, a fost eliberat și va sta în arest la domiciliu pentru următoarele 25 de zile, potriviti Digi24.

Procurorii spun că șefa secției de oncologie de la Spitalul Județean lua mită între 50 și 200 de lei în condițiile în care beneficia de un salariu de 25.000 de lei lunar.

Este cunoscut deja faptul că primea și produse de la pacienți, iar cei care aveau două forme de cancer erau taxați dublu. Este cunoscut cazul unui bărbat care ar fi încercat să îi dea suma de 50 de lei, pusă în documentele medicale. Când aceasta a răsfoit documentele i-a dat banii pacientului spunându-i acestuia că are două tipuri de cancer. Pacientul i-a dat apoi două hârtii a câte 50 de lei pe care i-a primit, conform fanatik.ro.

Mai mult de atât, unul dintre pacienții săi chiar ar fi murit deoarece nu a dat șpagă la timp. Familia acestuia nu știa că trebuie să dea mită și când au aflat, era prea târziu, conform Digi24.

Doctorița a luat mită până și în ziua în care a fost reținută. Astfel, ultima sumă de bani pe care a primit-o a fost de 200 de lei și a venit din partea unui pacient bolnav de cancer.

Sursa Foto money.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O copilă de 16 ani și-a dat în judecată părinții pentru că nu o lăsau să aibă o relație cu un băiat rom

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: