anchetaonline.ro

Megalicitaţie de peste 6 milioane euro la Corbi!

de | 07.09.2022 18:19 | Știri

Primăria Corbi a lansat la sfârşitul săptămânii trecute una dintre cele mai mari licitaţii din judeţe, raportat la bugetul pus la bătaie. Nu mai puţin de 30.249.253,81 lei fără TVA (echivalentul a peste 6 milioane euro) este suma pe care administraţia locală este dispusă să o plătească pentru proiectul „Dezvoltarea reţelei inteligente de distribuţie a gazelor naturale în vederea creșterii nivelului de flexibilitate, siguranță, eficiență în operare, precum și de integrare a activităților de transport, distribuție și consum final, pe teritoriul comunei Corbi, județul Argeş”.

În contul contractului, firma sau asocierea câştigătoare va trebui să proiecteze şi să execute lucrările de înfiinţare a sistemului de alimentare cu gaze pe o lungime de 38,6 km şi un număr de 1586 de branşamente pentru consumatori casnici din toate cele şase sate componente ale comunei, respectiv Poduri, Stăneşti, Corbşori, Poienărei, Jgheaburi şi Corbi.

Termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 6 octombrie, câştigătorul urmând să fie desemnat în urma aplicării criteriului „cel mai bun raport calitate-preţ”, unde preţul contează în proporţie de 40%, iar experienţa experţilor-cheie – 60%.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Noi licitaţii de 3,5 milioane de euro pentru constructorii argeşeni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Corbi