Mergea cu viteză, în timp ce vorbea la telefon! A rămas pieton

de | 18.08.2022 09:27 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au desfășurat o acțiune cu scopul de a combate cauzele ce duc la producerea evenimentelor rutiere. Oamenii legii au aplicat 54 de sancțiuni, în valoare de 10.640 de lei și au reținut 6 permise de conducere.

Printre cei sancționați de polițiști se numără un piteștean de 41 de ani, care a fost depistat de aparatul RADAR în timp ce circula cu 82 km/h pe bld. Frații Golești din Pitești. Mai mult, în timp ce era la volan, acesta vorbea la telefon fără a utiliza un sistem de tip mâini libere.

În urma faptei sale, bărbatul a rămas fără permis pentru o perioadă de 30 de zile și a primit o amendă de 870 de lei.

Un alt șofer a fost prins pe DN73, în localitatea Micești, în timp ce conducea cu viteză excesivă. Tânărul, în vârstă de 27 de ani, din Vlădești, mergea cu viteza de 153 km/h pe un sector de drum cu viteza maximă admisă de 70 km/h.

Acesta a rămas fără permis pentru 120 de zile și a primit o amendă usturătoare de 2.175 de lei.

Beat la volan, a produs un accident

De asemenea, un piteștean de 35 de ani, care se afla sub influența alcoolului, a produs un accident rutier pe raza comunei Moșoaia. Din fericire, evenimentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale.

Polițiștii ajunși la fața locului l-au verificat pe șofer cu aparatul etilotest, rezultând că a consumat băuturi alcoolice, valoarea fiind mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal, iar permisul de conducere i-a fost reținut.

Foto descriptiv Aradon

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Fost profesor- înecat în Bazinul din Trivale!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Frații Golești | Pitești