Un militar de 23 de ani a fost găsit împușcat la o unitate din București

de | 09.09.2023 13:36 | Știri, Eveniment

Un tânăr de 23 de ani, cadru militar a fost găsit, sâmbătă dimineață, împuşcat în inimă, la Baza 89 Strategică de Comunicații și Tehnologia Informației aflată în București, potrivit Antena 3 CNN.

Maistrul militar Mănoiu Robert Andrei, în vârstă de 23 de ani, de la Baza 89 Strategică de Comunicații și Tehnologia Informației aflată în București, a fost găsit decedat, astăzi, 9 septembrie, în unitatea în care era încadrat. Militarul, care se afla în serviciul de zi pe unitate, a fost descoperit decedat, în jurul orei 6.40, în apropierea terenului de sport al unității, cu o plagă împușcată în dreptul inimii.

Imediat după descoperirea acestuia, a fost apelat serviciul de urgență 112, iar o echipă SMURD ajunsă la fața locului a constatat decesul militarului”, informează Ministerul Apărării.

Maistrul militarul profesa în cadrul unității militare din anul 2020.

La cea mai recentă evaluare psihologică, care a avut loc în luna februarie 2023, a reieșit faptul că bărbatul era apt pentru executarea serviciului militar.

Parchetul Militar Bucureşti a preluat cazul, iar în cadrul unității militare s-a constituit o comisie pentru a cerceta circumstanțele care au dus la decesul tânărului.

Sursa Foto ziarulamprenta.ro

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident între o mașină și o autobascuantă, în Merișani! Două victime implicate!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole