Școlile care vor avea catalog electronic

de | 09.09.2023 13:42 | Administrație, Național

A fost publicată lista unităților de învățământ care fac parte din programul privind implementarea catalogului electronic în școli-pilot. La nivelul Argeșului sunt 20 de unități de învățământ care vor avea catalogul electronic în noul an școlar.

Numărul școlilor care vor folosi catalogul electronic în cadrul programului a crescut de la 742 la 1156! Potrivit Ministerului Educației unitățile de învățământ asigură prin contractele încheiate cu furnizorii programelor/serviciilor de catalog electronic siguranța datelor cu caracter personal, în conformitate cu reglementările în vigoare. În vederea asigurării accesului elevilor la facilitățile de care pot beneficia legal, unitățile de învățământ preuniversitar de stat vor elibera la începutul anului școlar 2023-2024 legitimații de elev, acestea conținând obligatoriu următoarele informații, dar nelimitându-se la ele: nume și prenume, fotografie, CNP, număr matricol și viza anuală a unității de învățământ. Lista acestora este disponibilă aici.

Foto descriptiv. Sursă foto: alba24.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alte 17 microbuze electrice școlare obținute de Consiliul Județean Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Educaţiei