Ministerul Muncii: UNICEF, un partener de durată!

de | 24.01.2024 10:37 | Național, Administrație

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu, s-a întâlnit cu reprezentanta UNICEF pentru România, Anna Riatti.  Potrivit informării publicate de cei de la. MInisterul Muncii, din delegația UNICEF au făcut parte și Voica Pop, expert protecția copilului, și Yusuf Bafozoda, expert politici sociale.

MMSS și UNICEF au un parteneriat de lungă durată care continuă! S-a convenit că UNICEF se va implica și în elaborarea legislației secundare pe pachetul de legi privind reforma asistenței sociale. De asemenea, s-a discutat despre elaborarea unor mecanisme care să eficientizeze răspunsul sistemelor de protecție socială la situații de criză cu accent pe protecția persoanelor vulnerabile.

“Continuăm să lucrăm împreună cu UNICEF în interesul persoanelor vulnerabile. Am avut o primă întâlnire pentru strategii și acțiune coerente în 2024. Împreună putem gândi și implementa politici publice mai bune! Mulțumim Anna Riatti, Voica Pop și Yusuf Bafozoda pentru sprijin!”, a declarat ministrul Simona Bucura-Oprescu, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Facebook MMSS.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Breloc cu tipar sigilar care i-a aparținut lui Alexandru Ioan Cuza, la Muzeul Național de Istorie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Muncii