Ministrul Justiției, Alina Gorghiu. Posturi de asistenți judiciari, redistribuite Tribunalului Argeș

de | 27.06.2023 17:10 | Știri, Administrație, Național, Politic

Alina Gorghiu, ministrul Justiției, președinte PNL Argeș vine cu vești bune. Mai precis, potrivit informării primite, 6 posturi de asistenți judiciari vor fi redistribuite Tribunalului Argeș pentru acoperirea volumului foarte mare de activitate din cadrul secției de litigii de muncă.

“Un  număr de 6 posturi de asistenți judiciari vor fi redistribuite Tribunalului Argeș ca urmare a nevoii de acoperire a volumului foarte mare de activitate de la secția de litigii de muncă a acestei instanțe. Astfel, din această toamnă, Tribunalul Argeș una dintre instanțele cu cel mai mare grad de încărcătură, va funcționa cu un număr de 12 posturi de asistent judiciar.

Redistribuirea, prin ordin al Ministrului Justiției, are loc în urma unei evaluări ce se realizează pentru toate instanțele, urmare a finalizării în anul 2023 a unora dintre mandatele de asistenți judiciari. Se au în vedere criterii ce țin de gradul de încărcătură a instanțelor dar și altele complementare, pentru a asigura o cât mai bună funcționare a acestor secții”, a declarat Alina Gorghiu, ministrul Justiției și președinte PNL Argeș, potrivit informării primite.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alina Gorghiu: ”Se elimină pensiile speciale ale parlamentarilor”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu

Ultimele articole