Ministrul Muncii: ”Am colaborat foarte bine în domenii cheie”

de | 07.02.2024 15:15 | Național, Administrație

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale (MMSS), Simona Bucura-Oprescu, s-a întâlnit cu o delegație a Băncii Mondiale. Potrivit informării celor de la MMSS, Banca Mondială rămâne și în 2024 un partener strategic pentru implementarea reformelor.

Din delegația Băncii Mondiale au făcut parte Dhushyanth Raju – expert în domeniul muncii și protecției sociale, Roman Zhukovskyi – expert pensii, și Victor Sulla – expert asistență socială.

”Am colaborat foarte bine în domenii cheie, precum reforma sistemului de pensii publice ori venitul minim de incluziune. Parteneriatul continuă, prioritare fiind domenii precum ocuparea și formarea profesională, reforma asistenței sociale, elaborarea noii legi a salarizării. Mulțumesc Băncii Mondiale și experților săi pentru sprijinul acordat până acum și contăm și pe viitor pe un parteneriat solid”, a declarat ministrul Simona Bucura-Oprescu, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Facebook MMSS.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Premierul solicită clarificări. Marcel Ciolacu, discuție cu ambasadorii UE la București

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Muncii

Ultimele articole