anchetaonline.ro

Minor șantajat cu bătaia de un alt adolescent! Plătea să nu fie hărțuit!

de | 08.02.2023 08:37 | Știri, Eveniment, Național

Un minor în vârstă de 17 ani, a fost șantajat de către un alt minor, tot de 17 ani, din municipiul Bacău, pentru o sumă de bani.

I s-a spus că dacă nu îi va da banii, acesta va fi bătut de către agresor. Minorul de 17 ani care a șantajat a fost reţinut de poliţişti, potrivit Digi24.

Minorul a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că, la data de 1 februarie 2023, ar fi fost deposedat de suma de 120 de lei de un tânăr de aceeaşi vârstă şi i-ar fi solicitat, ulterior, să îi remită suma de 200 de lei, pentru a nu exercita asupra sa acte de violenţă. Poliţiştii au probat activitatea infracţională a bănuitului faţă de care au efectuat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru.

Șantajistul a fost prins în flagrant de către polițiștiîn timp ce primea de la victimă suma de 200 lei, potrivit Agerpres. Aolescentul a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost introdus în Arestul IPJ Bacău.

Foto descriptiv.

Foto Playtech

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident grav cu victimă în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: