anchetaonline.ro

A fost găsită minora dată dispărută duminică!

de | 19.12.2022 08:02 | Știri, Câmpulung Muscel, Județean

  • Fată de 17 ani căutată de polițiștii argeșeni!

 

INFORMAȚII NOI, 19 decembrie

Fata de 17 ani datî dispărută duminică, 18 decembrie a fost găsită.

Minora a fost găsită, în urma colaborării cu polițiștii din cadrul I.P.J. Vrancea, iar din primele verificări rezultă că nu a fost victima vreunei infracțiuni” au anunțat în această dimineață reprezentanții IPJ Argeș. 

 

 

INFORMAȚII INIȚIALE, 18 decembrie 2022

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung desfășoară cercetări, în urma sesizării referitoare la plecarea voluntară a minorei STANCIU MARIANA GABRIELA, de 17 ani, care a plecat voluntar de la domiciliu în după-amiaza zilei de astăzi, 18 decembrie, fără a mai reveni.

Semnalmente: aproximativ 1,65 m înălțime, 65 de kg, ochi căprui, păr șaten, lung, poartă ochelari de vedere.

WhatsApp Image 2022 12 18 at 22.23.54 - A fost găsită minora dată dispărută duminică!

Vestimentația la momentul plecării: geacă verde cu glugă cu puf alb, pantalon tip blug de culoare gri, bluză de culoare roz, încălțăminte tip cizmă de culoare maro.

Persoanele care pot oferi informații despre cea în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 100.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș