O minoră a fost agresată sexual după ce a adormit în autobuz!

de | 11.07.2023 19:04 | Știri, Eveniment, Național

O minoră în vârstă de 15 ani a fost agresată sexual de un bărbat într-un mijloc de transport în comun.
Agresorul a fost arestat preventiv, a declarat marți purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, Sebastian Andrei Bucşa, citat de Agerpres, conform Digi24.

Conform acestuia, bărbatul este cercetat pentru agresiune sexuală şi ultraj contra bunelor moravuri.
La data de de 7 iulie, în jurul orei 17.30, minora se afla pe un scaun pentru pasageri de la marginea culoarului unui mijloc de transport în comun şi, profitând de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa, respectiv de faptul că ea a adormit, inculpatul, care se afla în picioare lângă minoră, „a efectuat acte sexuale explicite”, a arătat reprezentantul parchetului, conform sursei citate.
Inculpatul a fost reţinut pentru 24 ore, fiind prezentat ulterior judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gura Humorului cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gura Humorului a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O piteșteancă avea grijă ilegal de 5 bătrâni în propria locuință! Poliția a intrat peste ea!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: