anchetaonline.ro

Minore aduse în Pitești și forțate să se prostitueze! Le drogau și profitau de ele

de | 28.05.2022 15:43 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Acțiune de amploare a procurorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița Năsăud împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. București și S.C.C.O. Vâlcea. Aceștia au efectuat miercuri, 25 mai, 5 percheziții în București, Râmnicu Vâlcea și Bistrița, cu scopul destructurării unui grup infracțional care săvârșea infracțiunile de trafic de minori și trafic de persoane.

perchezitii-DIICOT

Potrivit cercetărilor, trei oameni recrutau persoane minore pe care ulterior le obligau să se prostitueze. Victimele erau duse în mai multe orașe, inculpații folosind metoda sex-touring, cu scopul de a le forța să se prostitueze, mai exact în municipiile Pitești, Bistrița, Oradea, Baia Mare, Râmnicu Vâlcea, dar și în străinătate, în țări precum Olanda, Belgia și Germania.

5 - Minore aduse în Pitești și forțate să se prostitueze! Le drogau și profitau de ele

Mai mult, pentru a putea profita de naivitatea lor, se pare că minorele erau drogate.

În urma perchezițiilor domiciliare au fost descoperite și ridicate 6 telefoane mobile, 5 cartele SIM, mai multe înscrisuri și documente de identitate care interesează cauza, suma de 2000 lei, 2 plicuri cu zip-lock care conțin o substanță cristalina alb-gălbui și o bancnota rulată care conține urme de substanță pulverulentă de culoare alb gălbui”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

3 - Minore aduse în Pitești și forțate să se prostitueze! Le drogau și profitau de ele

Cei trei inculpați au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior, au fost luate măsuri preventive în cazul acestora.

Sursa foto: Antena 3/ DIICOT

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

(VIDEO) Motocicliștii din Argeș, luați la ochi de polițiști

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Belgia | București | DIICOT | Pitești | Râmnicu Vâlcea