(VIDEO) Motocicliștii din Argeș, luați la ochi de polițiști

de | 28.05.2022 14:58 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Vineri, 27 mai, a fost ultima zi din cadrul evenimentului național ”Săptămâna Prevenirii Criminalității”. Cu această ocazie, oamenii legii s-au axat pe prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului și, în mod special, siguranței rutiere.

Prin urmare, polițiștii rutieri au organizat o acțiune de conștientizare a participanților la trafic, în special a celor pe două roți, având în vedere că odată cu încălzirea vremii, motocicliștii sunt din ce în ce mai prezenți în trafic. Acțiunea a avut loc în stația de carburanți din Albota.

motociclisti politisti 2 - (VIDEO) Motocicliștii din Argeș, luați la ochi de polițiști

Foto IPJ Argeș

 

Oamenii legii au informat motocicliștii, dar și ceilalți participanți la trafic, cu privire la riscurile la care se expun dacă nu respectă regulile rutiere și, mai ales, dacă nu poartă echipament corespunzător.

motociclisti politisti 3 - (VIDEO) Motocicliștii din Argeș, luați la ochi de polițiști

Foto IPJ Argeș

Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în orice deplasare, astfel încât să nu creeze întâmplări neașteptate pentru ceilalți participanți la trafic.

Pietonilor le recomandăm să nu se expună pericolului prin traversări prin loc nepermis, se asigure că intenția de a traversa a fost observată și că șoferii pot opri în condiții de siguranță.

Pentru participanții la trafic pe două roti, un lucru foarte important este echipamentul de protecție, alături de un comportament predictibil pentru cei din jurul lor.

De asemenea, conducătorilor auto le recomandăm să circule preventiv, adaptând permanent viteza la condițiile meteo și cele rutiere, în special în condiții de carosabil umed sau vizibilitate îngreunată”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Totodată, oamenii au fost informați despre măsurile de prevenire în cazul infracțiunilor de furt, în special din mașini. Polițiștii le-au dăruit pliante, care conțin sfaturi și recomandări preventive.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Începe coșmarul în trafic! Restricții de circulație pe DN 7

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș

Ultimele articole