anchetaonline.ro

Minorul care a înjunghiat de cinci ori un elev a fost reținut pentru 24 de ore!

de | 07.02.2023 15:39 | Știri, Eveniment, Național

Elevul de 16 ani, acuzat că a înjunghiat, ieri după-amiază, luni, 6 februarie, de 5 ori un minor de aceeaşi vârstă, a fost reţinut pentru 24 de ore potrivit Digi24.

Minorul reţinut este elev la Liceul de Arte “Hariclea Darclee”, iar victima este elev la Liceul cu Program Sportiv din Brăila.

Agresorul urmează să fie prezentat Tribunalului Brăila cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă la omor, scrie Agerpres.

Din fericire, victima a fost supusă unei intervenţii chirurgicale şi se află în afara oricărui pericol, potrivit informaţiilor furnizate de directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Dragoş Voicu.

Un elev de 16 de la Liceul cu Program Sportiv a fost înjunghiat astăzi, în afara curţii liceului. A avut cinci plăgi înjunghiate, dintre care două abdominale fără probleme, superficiale, nepenetrante, încă una în axilă şi aceea fără probleme, o a patra plagă care a fost în torace, penetrantă, cu sânge şi aer în pleură şi încă o plagă/tăietură în zona scalpului. A fost operat pe partea de plămân, pentru că acolo a fost nevoie, drenat, iar în momentul de faţă e în afara oricărui pericol. Nu avem detalii despre cum s-a întâmplat, dar a fost o bătaie serioasă, dacă agresorul a dat cu cuţitul în neştire. Din fericire, dacă putem spune aşa, nu a dat foarte tare”, a precizat, luni, pentru AGERPRES, Dragoş Voicu.

Foto descriptiv.

Sursa Foto gandul.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Minor înjunghiat de 5 ori! A ajuns pe masa de operație!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: