Ion Mînzînă: ”Am alături o echipă de candidați la Consiliul Județean formată din oameni cu expertiză!”

de | 26.04.2024 14:00 | Județean, Politic

Președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, împreuna cu echipa de candidați au depus candidaturile la BEJ. A fost prezentă la depunerea candidaturilor și ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu, dar și primarul Piteștiului, Cristian Gentea.

Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș, și-a depus astăzi la Biroul Electoral Județean candidatura pentru un nou mandat de #președinte al Consiliului Județean.

Tot astăzi a fost depusă la BEJ și lista de candidați ai PSD Argeș pentru Consiliul Judetean Arges, întreaga echipă fiind prezentă.

Ion Mînzînă și candidații PSD Argeș au fost însoțiți la BEJ de ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, secretar executive PSD Argeș, de primarul municipiului Pitești Cristian Gentea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, de deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorii Ovidiu Puiu și Cristina Stocheci, deputații Nicolae Georgescu și Pavelescu Nicolae, de vicepreședinții Consiliului Județean Adrian Dumitru Bughiu și Marius Nicolaescu, de administratorul public al județului Cristi Puiu, de primari, consilieri locali și numeroși susținători.

Sursă foto: Facebook Ion Mînzînă. 

”Încrederea pe care dumneavoastră, dragi argeșeni, mi-ați acordat-o în urmă cu patru ani m-a onorat, dar în același timp a însemnat și o mare responsabilitate față de dumneavoastră și față de județ. Am preferat ca în acești patru ani să vă dovedesc respectul pe care vi-l port prin fapte și rezultate concrete.

Argeșul pe primul loc a fost misiunea mea de credință căreia m-am dedicat total împreună cu echipa PSD. Alături de dumneavoastră am reușit!

Mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Argeș pentru a continua proiectele de dezvoltare a județului nostru alături de echipa de conducere, vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu.

Am alături o echipă de candidați la Consiliul Județean formată din oameni cu expertiză. Ni s-au alăturat noi colegi care cu siguranță vor aduce un plus de valoare.

Le mulțumesc colegilor primari, parlamentari, doamnei ministru Simona Bucura-Oprescu și domnului primar Cristian Gentea pentru că ne-au fost alături la acest moment important.

Este o dovadă că echipa PSD Arges este la fel de puternică, de unită și de determinată pentru crezul nostru: #ArgeșulPePrimulLoc”, a fost mesajul transmis de Ion Mînzînă pe pagina de Facebook.

”Pe 9 iunie PSD va avea o victorie categorică în Argeș!”

Sursa foto: Facebook PSD Argeș.

”Domnul președinte Ion Mînzînă, domnul primar Cristian Gentea, colegii noștri consilieri județeni și locali și colegii noștri primari au muncit și au avut rezultate în acest mandat. Ceea ce vedem cu toții în Argeș – atâtea obiective realizate – sunt mărturii ale muncii dumnealor. Privesc cu mare încredere aceste alegeri, fiindcă este întâlnirea noastră cu argeșenii, argeșenii noștri care au avut și au încredere în noi. Pe 9 iunie PSD va avea o victorie categorică în Argeș! Ion Mînzînă, Cristian Gentea și primarii noștri vor arăta că în Argeș avem continuitate, iar această continuitate se bazează pe munca pe care dânșii au făcut-o!”, a declarat Simona Bucura-Oprescu, potrivit informării publicate de PSD Argeș.

”PSD Pitești va contribui decisiv la câștigarea categorică a alegerilor”

Cristian Gentea și-a exprimat susținerea pentru Ion Mînzînă și echipa pe care și-a ales-o pentru Consiliul Județean pentru următorul mandat. Totodată, Gentea a subliniat că ”Ion Mînzînă și echipa sa au adus fonduri fără precedent pentru investiții în județul Argeș și au făcut performanță”, a declarat Cristian Gentea, potrivit informării PSD Argeș.

Sursa foto: Facebook PSD Argeș.

”Mult succes, domnule președinte Ion Mînzînă!

Mult succes echipei de consilieri județeni!

Așa cum am promis, Organizația PSD Pitești va contribui decisiv la câștigarea categorică a alegerilor din 9 iunie!

Suntem o forță împreună!”, a fost mesajul transmis de Cristian Gentea pe pagina de Facebook. 

Sursă foto: Facebook Ion Mînzînă și Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Piteștiul, conectat cu localitățile învecinate. Transportul metropolitan: Peste 100.000 de călătorii zilnic

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Consiliul Județean Argeș | Ion Mînzînă