MIOVENI. Programul de funcționare al zonei de picnic din Făget!

de | 06.04.2023 08:40 | Știri, Administrație, Județean, Mioveni

Primăria orașului Mioveni a anunțat noul program de funcționare al zonei de picnic din Făget.

Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni precizează faptul că zona de picnic va funcționa  după programul:

LUNI – VINERI: 08.00 – 21.00,

SÂMBĂTĂ – DUMINICĂ : 08.00 – 22.00.

Mioveni picnic Faget

Persoanele care aleg să utilizeze facilităţile din zona de picnic sunt rugate să respecte regulile de funcţionare, să nu distrugă obiectele de mobilier (foişoare, toaleta, cişmea, grătare, etc.) şi să aibă un comportament decent.

De asemenea sunt rugate, ca la încheierea activităţilor, să colecteze toate resturile de mâncare, ambalaje și să le depună în containerele special amenajate.

Municipalitatea amintește faptul că în fiecare primăvară au loc lucrări de reparații și întreținere a zonei, pentru a  oferi cele mai bune condiții cetățenilor. Elementele de mobilier urban (foișoarele, gratarele și coșurile de gunoi) au fost recondiționate, iar spațiile verzi pregătite pentru vizitatori.

Sesizările în ceea ce privește buna funcționare a zonei de agrement, le puteți face la următoarele numere de telefon: 0348/457.102 sau 0736.202.067.

 

Foto: Facebook

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni

Ultimele articole