Momente deosebite și multe surprize în cadrul manifestărilor dedicate „Zilei Orașului Ștefănești”

de | 13.07.2022 11:00 | Administrație, Județean, Ștefănești, Știri

Primăria Orașului Ștefănești, alături de Cosiliul Local Ștefănești și Centrul Cultural au plăcerea de a vă invita la „Ziua Orașului Ștefănești”, Ediția 2022, eveniment care se va desfășura în data de 6 august 2022, începând cu ora 16.00, în Zona Blocuri – Parcare Bloc 20. Reprezentanții municipalității au pregătit pentru dumneavoastră o ediție presărată cu momente deosebite și multe surprize.

În cadrul manifestărilor dedicate „Zilei Orașului Ștefănești”, vor fi premiați elevii, tinerii, sportivii merituoși din oraș, cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie și oficialități.

Nu vor lipsi spectacolul de artificii, tombolă cu premii, terase în aer liber, parc de distracții pentru copii.

 

Ștefănești

 

„Ziua Orașului Ștefănești” se va desfășura după următorul program:

– ora 16.00 – program muzical oferit de copiii talentați din Orașul Ștefănești;

– ora 17.00 – festivitatea de premiere a elevilor, tinerilor și sportivilor merituoși din orașul nostru, a cuplurilor care împlinesc 50 de ani de căsătorie și a oficialităților;

– ora 18.00 – recitaluri susținute de o serie de artiști consacrați ca: Ionuț și Doinița Dolănescu, Emilia Ghinescu, Vali Vijelie, Julia de la trupa „Sexy”, Aurel Moga, Maria Constantin, Axinte „Vacanța Mare”, Monica de la trupa „Angels”(prezentator și artist).

– La miezul nopții spectatorii vor avea parte și de un spectaculos foc de artificii.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole