Naționala României de handbal feminin, revine la Mioveni!

de | 03.10.2023 11:15 | Mioveni, Lifestyle

Partida din cadrul preliminariilor Campionatului European de handbal feminin 2024, ROMÂNIA – BOSNIA HERȚEGOVINA,  va avea loc pe 11 octombrie de la ora 17:30, la Sala Sporturilor Mioveni. Anunțul a fost făcut de primarul orașului, Ion Georgescu.
Pentru cei interesați, biletele se găsesc online pe www.bilet.ro dar si la casieria sălii, doar în ziua meciului.
Dacă vă întrebați care sunt prețurile biletelor, acestea sunt următoarele: 80 lei / 60 lei / 40 lei.
handbal la Mioveni
Federația Română de Handbal a anunţat lotul naţionalei României pentru partidele cu Bosnia şi Grecia, din 11 şi 14 octombrie, în preliminariile Campionatului European din 2024.
Acesta este format din: Elena Şerban, Daciana Hosu, Iulia Dumanska – portari; Alexandra Badea, Nicoleta Balog, Bianca Bazaliu, Alisia Boiciuc, Daria Bucur, Nicoleta Dincă, Alexandra Dindiligan, Sorina Grozav, Cristina Laslo, Cristina Neagu, Rebeca Necula, Lorena Ostase, Crina Pintea, Andreea Popa și Sonia Seraficeanu.
Vă invităm să faceți parte din spectacolul handbalului românesc și să vă bucurați de o nouă întâlnire cu jucătoarele îndrăgite din echipa națională, care se simt excelent, când le susțineți. Hai, România!”, a transmis Federația Română de Handbal, în mediul online
Foto:  Facebook Primaria orasului Mioveni

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni

Ultimele articole