Nemulțumiri la Uzina Dacia! Încă o rundă de negocieri fără succes

de | 06.12.2022 17:10 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Eveniment, Județean, Mioveni

Încă o rundă de negocieri a avut loc la Uzina Dacia de la Mioveni, marți, 6 decembrie, care nu a dus la niciun rezultat.

Mai mult, Sindicatul Autoturisme Dacia acuză administrația de lipsă de realism și responsabilitate și spun că este de neînțeles modul în care reprezentanții companiei vin la ședințele de negociere:

– Refuză să recunoască realitățile obiective cu care se confruntă salariații de la Dacia, precum inflația, scăderea drastică a nivelului de trai, scumpirea costului vieții.
– Dau dovadă de lipsă de responsabilitate și respect față de salariații Dacia și de nevoile reale ale acestora”, transmite Sindicatul Dacia.

De asemenea, sindicaliștii spun că propunerile reprezentanților administrației sunt de neacceptat.

Astăzi, conducerea Dacia a transmis că ar putea crește salariile cu 250 de lei, iar pentru nivelul L3C, creșterea la salariu, pe care conducerea a considerat-o potrivită, este de 200 de lei.

Vezi mai jos propunerile administrației pentru angajați.

negocieri dacia - Nemulțumiri la Uzina Dacia! Încă o rundă de negocieri fără succes

Următoarea ședință de negociere va avea loc pe data de 8 decembrie.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Negocieri fără succes la Dacia! Angajații cer o creștere salarială de 1.200 de lei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole