News! Conturile Blue Air au fost deblocate

de | 07.09.2022 17:20 | După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Național, Știri

Agenția Fondului de Mediu a decis să suspende poprirea pe conturile Blue Air, având în vedere criza generată marți, în urma suspendării zborurilor de către companie.

De asemenea, AFM a stabilit eșalonarea datoriei pe 12 luni.

În urma solicitării transmise în dimineața zilei de 7 septembrie 2022, de eșalonare la plată a obligațiilor restante la Fondul pentru Mediu și a transmiterii documentației necesare pentru începerea procedurii de eșalonare, în conformitate cu prevederile Legii nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările și completările ulterioare, Administrația Fondului pentru Mediu a decis suspendarea popririi asupra disponibilităților bănești ale companiei BLUE AIR AVIATION S.A și stabilirea unui grafic pe 12 luni pentru achitarea creanței”, a transmis AFM.

Deocamdată, Blue Air nu a transmis niciun mesaj cu privire la zborurile anulate.

Amintim că marți după-amiază, compania Blue Air a anunțat că suspendă toate zborurile până la data de 12 septembrie, după ce conturile i-au fost blocate.

Reprezentanții companiei susțin că blocarea conturilor a venit după declarațiile președintelui ANPC, care ar fi instigat oamenii să nu mai cumpere bilete Blue Air, ceea ce ar fi generat o multitudine de probleme pentru companie, inclusiv „ pierderi de peste 5 milioane de euro, prin reducerea volumului de vânzări bilete”.

Foto Playtech

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Nicolae Ciucă despre zborurile suspendate de Blue Air: „Nu putem lăsa românii să aştepte în aeroporturi”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Blue Air