anchetaonline.ro

Nicolae Pavelescu: „Investițiile străine directe în România au crescut!”

de | 15.09.2022 09:55 | Știri, Județean, Politic

Deputatul PSD de Argeș, Nicolae Pavelescu precizează faptul că investițiile străine au crescut în țara noastră, ajungând în prezent la 5,5 miliarde euro faţă de 3,83 miliarde euro cât însumau în perioada similară a anului trecut.

 

Nicolae Pavelescu, deputat PSD de Argeș: Investițiile străine directe (ISD) în România au crescut!

 

Cu PSD la guvernare, România a redevenit atractivă pentru investitorii străini.

 

Concret, investiţiile străine directe au ajuns la 5,5 miliarde euro faţă de 3,83 miliarde euro cât însumau în perioada similară a anului trecut.

 

Elementele de stabilitate (politică, economică şi de securitate), precum şi angajamentele guvernamentale referitoare la reformele asumate prin PNRR şi de reducere a deficitelor, alături de măsurile concrete de susţinere a economiei primesc un răspuns pozitiv din partea investitorilor, răspuns reflectat şi în rezultatele privind creşterea economică de 5,8% înregistrată în primul semestru al acestui an.”, este mesajul transmis de Nicolae Pavelescu pe contul de socializare al PSD Argeș.

 

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nicolae Pavelescu | PNRR | PSD | PSD Argeș