Nicolae Velcea: „ A fost semnat contractul de finanțare pentru prima creșă din Ștefănești”

de | 29.09.2022 13:01 | Știri, Administrație, Județean, Ștefănești

  • Primarul Nicolae Velcea vine cu vești bune!

 

Astăzi,29 septembrie, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în prezența domnului Vlad Stefan NICULAE-Secretar de Stat MDLPA și a domnului Dragos Horia BUHOCIU director PNRR – MDLPA, s-a semnat contractul de finanțare pentru investiția “Construire, echipare și operaționalizare creșă pentru 40 de copii în Golești, oraș Ștefănești “.

Este un proiect la care țineam foarte mult, fiind prima creșă din orașul Ștefănești, o investiție importantă pentru creșterea accesului la educație timpurie!”, precizează primarul Nicolae Velcea.

 

Ștefănești creșă Velcea

 

Construcția va avea regimul de înălțime parter, fiind structurată în 3 nuclee funcționale – administrativ (zona de acces), educativ (nucleul de copii) și tehnico-gospodăresc, cu spatii moderne de lucru, grupuri sanitare, coridoare.

Creșa va fi prevăzută atât cu panouri fotovoltaice, cât și cu panouri solare.

De asemenea copiii vor beneficia și de un teren amenajat cu spații verzi și locuri de joacă.

Valoarea investiției este de 2.005.806,54 EUR fără TVA şi este finanţată prin Planul Național de Redresare și Reziliență/2022/C15- Educaţie.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nicolae Velcea | PNRR | Ștefănești