Nicolae Velcea: „Vom continua să muncim împreună pentru a dezvolta Ștefăneștiul!”

de | 01.04.2024 09:03 | Ștefănești, Politic

Primarul orașului Ștefănești, Nicolae Velcea a fost votat în unanimitate de organizația orășenească a PSD să candideze pentru un nou mandat de primar.
La lansarea candidaturii au fost prezenți Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Simona Bucura Oprescu, ministru al Muncii și Solidarității Sociale, secretar executiv PSD Argeș, deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputatul Pavelescu Nicolae, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș Marius Nicolaescu, directorul general adjunct DRDP București Eduard Dima, Nicolae Tudose, consilier județean, secretarul tehnic Ghiorghe Vătășescu, precum și consilieri locali.
Dreapta în România nu a reprezentat sub nicio formă progres când a fost la putere. În schimb, prezența la guvernare a PSD a însemnat dezvoltare, așa cum s-a întâmplat și aici la Ștefănești cu Nicolae Velcea primar. Iar rezultatele PSD în Argeș și în Ștefănești se traduc prin cele mai mari fonduri atrase după Revoluție pentru dezvoltare. Împreună, uniți, reușim!”, a declarat Ion Mînzînă.
Nicolae Velcea
Se dovedește clar faptul că alegerea făcută de locuitorii orașului Ștefănești în 2020 a fost cea corectă! În acest mandat la Ștefănești Nicolae Velcea a vorbit puțin și a făcut foarte multe! Am convingerea că pe 9 iunie Nicolae Velcea și PSD vor avea o victorie categorică la Ștefănești!”, a precizat Simona Bucura-Oprescu.
Nicolae Velcea
Eu și echipa mea am mers pe principiul că dacă ești într-adevăr bun, te trage sufletul și vrei să faci lucruri bune, atunci faci! Am arătat în acești ani că se poate! Cu sprijinul conducerii județene și al parlamentarilor noștri am reușit să atragem fonduri pentru investiții importante, de la reabilitarea de drumuri, până la infrastructură de utilități și gaze. Vom continua să muncim împreună pentru a dezvolta Ștefăneștiul!”, a transmis Nicolae Velcea.
Nicolae Velcea
Foto: Facebok PSD Arges
Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nicolae Velcea

Ultimele articole