S-au stabilit! Noile tarife la Filarmonica Pitești!

de | 28.04.2022 16:03 | Administrație, Cultură, Pitești

 

În ședința de Consiliu Local de astăzi, 28 aprilie 2022, s-a votat o nouă categorie de concerte, care vor fi tarifate diferit față de cele existente. Este vorba despre concertele eveniment, care presupun și costuri mai ridicate pentru organizare, iar un exemplu în acest sens, este spectacolul ce va fi susținut de formația Proconsul pe data de 8 septembrie pe scena Filarmonicii Pitești.

Conform propunerii venite din partea Consiliului Administrativ al Filarmonicii Pitești din data de 12 aprilie, tarifele nou introduse vor fi următoarele:

– Bilet concert eveniment categoria A – 120 lei

– Bilet concert eveniment categoria B – 100 lei

La concertele eveniment accesul se face doar pe baza biletelor achiziționate la preț întreg și nu se acordă niciun fel de reduceri.

Prețurile biletelor de acces la concertele și recitalurile Filarmonicii Pitești sunt aceleași ca și anul trecut:

– Concert loc Categoria A – 40 lei;

– Concert loc Categoria B – 30 lei;

– Concert extraordinar loc Categoria A – 50 lei;

– Concert extraordinar loc Categoria B – 40 lei;

– Tarif unic bilet Concert Educativ – 5 lei;

Pentru studenţi, pensionari, şomeri, precum şi adulţii cu handicap mediu şi uşor, tariful biletului se reduce cu 50%. Elevii beneficiază de tarife reduse cu 75% pentru accesul la concerte, cu excepţia celor educative, când tariful este fix.”, se arată pe site-ul oficial al Filarmonicii Pitești.

Acces liber pentru cetățenii ucraineni la Filarmonică

O altă noutate este aceea că s-a decis ca cetățenii ucraineni să aibă acces liber pe tot parcursul anului 2022 la concertele și recitalurile susținute de către Filarmonica Pitești. Dovada cetățeniei o vor face cu pașaportul.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vrei să fii primarul Piteștiului pentru o zi? Depune-ți candidatura!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole