Norris Măgeanu aduce la Câmpulung oameni importanți pentru dezvoltarea economică a zonei

de | 27.03.2024 19:43 | Câmpulung Muscel, Din ediția tipărită, Politic

Norris Măgeanu, candidatul PNL la primăria Câmpulung, va fi moderatorul conferinței care va reuni oameni importanți care știu ce înseamnă dezvoltare economică, industrializare, promovare turistică. Marius Bostan este membru al Romanian Business Leaders, iniţiatorul proiectului RePatriot și fost ministru al comunicațiilor și va fi pe 4 aprilie în Câmpulung, pentru a participa la conferința ”Revitalizarea fostelor platforme industriale”. Tot la conferință va participa și George Sergiu Niculescu, președintele ANRE (Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei).

Sursă foto: ediția tipărită.

”Presa a primit toate documentele necesare”

Norris Măgeanu este un susținător al mediului economic local, susținând în mod activ, prin promovare, micile și marile afaceri din zonă. Săptămâna trecută, liberalul a ieșit în conferință de presă și a vorbit, cu documente, despre unul dintre proiectele care a generat cele mai mari patimi la Câmpulung – Bulevardul Pardon. Măgeanu a demontat pas cu pas acuzațiile potrivit cărora instituțiile ar fi acționat la comandă pentru a împiedica primarul în funcție să finalizeze proiectul.

”«Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul» – cam așa este și cu faptele doamnei primar atunci cand e vorba să recunoască în fața presei sau câmpulungenilor că este vinovată de nerealizarea proiectelor și mai mult de atât nerespectarea proiectelor, pentru care a primit bani atât publici, cât și europeni, înlocuind după bunul plac cerințele din caietul de sarcini cât și mutând banii de colo-colo: face acuzații nefondate la adresa altora. Iar când autoritățile încep să se sesizeze și să observe toate neregulile, iese din nou, tot pe Facebook, și mai varsă câte o lacrimă. Presa a primit toate documentele necesare, doveditoare, care să demonstreze că văicărelile de Facebook ale doamnei primar sunt doar minciuni. Doamna primar și-a asumat în scris și prin semnătură toate neregulile constatate în rapoartele instituțiilor abilitate să verifice și să constate aceste nereguli, dar nu le recunoaște și public.”, a declarat Norris Măgeanu.

”Primarul trebuie să fie un mediator, un liant și un generator de prosperitate”

Candidatul PNL la Primăria Câmpulung le-a transmis cetățenilor că, odată cu venirea sa la primărie, va fi liniște și în Câmpulung.

”În luptele sale cu toată lumea, inclusiv cu propriul partid, doamna primar a făcut din Câmpulung un câmp de luptă ca în Ucraina (drumurile din Câmpulung arată chiar mai rău, dacă mă gândesc bine). Nu îi pasă de deserviciul făcut municipiului și orășenilor, o interesează doar propria sa imagine și să își salveze pielea după toate ilegalitățile făcute. Realizând că vine vremea decontului după cei patru ani de mandat, când nu va avea cum să ne explice de ce nu a făcut mai nimic din ce ne-a promis în 2020, își pregătește scuze și caută tot felul de vinovați închipuiți. Din tot ceea ce scrie domnia-sa, sunt de acord cu un singur lucru: ar fi tare bine să vină niște instituții de control ale statutului să verifice cum, cui și în baza căror documente s-au făcut licitații, s-au atribuit contracte, s-au făcut plăți și, în general, s-au cheltuit fonduri europene, guvernamentale sau locale. Ca să vă dau o mică idee despre cum stau lucrurile, întrebată fiind de ce s-au făcut modificări la proiectul inițial al bulevardului, doamna arhitect șef a răspuns că doamna primar a dorit să își pună amprenta proprie pe proiect… Îmi cer scuze muscelenilor că trebuie să asiste la acest spectacol jalnic și dezonorant. Mai am de spus doar atât: de unde vin eu, mașina se conduce cu motor, nu cu claxon! La fel și aici, primarul trebuie să fie un mediator, un liant și un generator de prosperitate, nu un factor de instabilitate, scandal și învrăjbire!”, a mai declarat Norris Măgeanu.

Sursă foto: ediția tipărită.

Material realizat de redacția Ancheta.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Norris Măgeanu | PNL Campulung