Norris Măgeanu, candidatul PNL pentru primăria Câmpulung

de | 18.11.2023 18:31 | Câmpulung Muscel, Politic

Comitetul de Coordonare Local Extraordinar a ales noua conducere a PNL Câmpulung. La eveniment au fost prezenți președintele Partidul Naţional Liberal, Nicolae Ciucă, secretarul general al PNL, Lucian Bode, și senatorul Alina Gorghiu, preşedintele PNL Argeş şi ministru al Justiţiei

”Mulțumesc tuturor pentru susținere! Împreună cu echipa liberală vom reda măreția municipiului Câmpulung.”, a scris Norris Măgeanu pe pagina de Facebook.

”Primăria va fi liberală, din 2024! Prin noi înșine!”

Senatorul Alina Gorghiu, preşedintele PNL Argeş şi ministru al Justiţiei, și-a exprimat încrederea în Norris Măgeanu și în echipa liberală de la Câmpulung.

Sursă foto: Faceboook Alina Gorghiu.

Cu Norris Marcu Măgeanu președinte la PNL Câmpulung, municipiul are mult de câștigat!

Este un om plin de calități, care iubește Muscelul și care va ridica foarte sus proiectele necesare Câmpulungului. De aceea, el va fi candidatul PNL pentru primăria Câmpulung.

Norris are ceva rar: înțelege foarte bine cât de mult îi obligă pe cei de azi trecutul Câmpulungului, tradiția sa de oraș istoric.

Așa cum a spus azi, pentru el Câmpulung este ACASĂ. Și mi-au plăcut mult vorbele sale: „Vreau o țară ca acasă! În cetatea întemeietorilor de țară!”

Echipa aleasă astăzi este una de excepție. Și este un mesaj extraordinar faptul că o parte din foștii lui profesori de la Câmpulung sunt acum alături de el, în echipa PNL Câmpulung.

Cel mai frumos pentru un om politic este ca, în orașul natal, să te susțină și să te voteze foștii tăi profesori. Este un vot de încredere extraordinar din partea comunității locale.

Le mulțumesc mult lui Nicolae Ionel Ciucă și Lucian Bode pentru ca au fost astăzi alături de noi la Câmpulung. La fel, invitaților din alte organizații PNL: Sebastian Burduja, PNL Sector 1, și Hubert Thuma, PNL Ilfov. La fel de mult le mulțumesc colegilor din PNL Arges care au fost astăzi alături de noi, în primul rând primarilor PNL din județul Argeș.

Echipa noastră liberala se mărește cu oameni de valoare.

Și eu cred că primăria va fi liberală, din 2024! Prin noi înșine!”, a transmis într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook Alina Gorghiu.

Sursă foto: Faceboook Alina Gorghiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Nicolae Ciucă: PNL și-a asumat guvernarea într-o coaliție pentru că țara avea nevoie de stabilitate politică

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL