S-a născut Mihai, noul prinț al României!

de | 15.04.2022 19:00 | Știri, Importante, Lifestyle, Național

Principele Nicolae al României a anunțat printr-o postare în mediul online faptul că astăzi, 15 aprilie 2022, s-a născut fiul său, pe nume Mihai. Acesta a precizat că atât bebelușul cât și mămica se află într-o stare de sănătate excelentă și mulțumește cadrelor medicale pentru implicare și ajutor.

Mesajul integral transmis de principele Nicolae:

Cu recunoștință profundă pentru darul proniei Divine și cu o nemărginită bucurie, vă împărtășesc nașterii fiului meu Mihai pe 15 aprilie 2022 la ora 02:05

Strănepotul Regelui Mihai a venit pe lume spitalul Polizu din București. Soția mea Alina-Maria și fiul nostru sunt în stare de sănătate perfectă.

Mihai s-a născut în preajma Învierii Mântuitorului și a unei zile istorice, de mari emoții pentru bunicul meu, Regele Mihai și deopotrivă pentru poporul român: Reîntoarcerea în România de Sfintele Paști, acum 30 de ani, după 45 de ani de exil.

Întreaga noastră familie trăiește momente speciale de mari bucurii și împliniri.

Mulțumim cu recunoștință tuturor românilor care ne sunt alături cu dragostea și entuziasmul lor.

Aleasă gratitudine și prețuire personalului medical implicat în nașterea fiului nostru.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”

 

În urmă cu patru luni, mai exact în ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, Principele anunța cu bucurie faptul că va fi tată din nou.

Nicolae al României preciza că fetița lui va fi soră mai mare, bebelușul urmând să fie adus pe lume în primăvara anului 2022.

În Ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor, vă împărtășim bucuria că familia noastră va fi din nou binecuvântată.

Cu multă emoție și fericire în suflet așteptăm al doilea copil al nostru, care va veni pe lume în primăvara anului 2022.

Ne bucurăm că Bunul Dumnezeu, după Maria-Alexandra, ne îngăduie încă unul din neprețuitele miracole ale vieții”, este mesajul transmis de Nicolae al României.

 

al bb

 

Reamintim faptul că Alina Binder și Principele Nicolae au devenit părinți pentru prima dată în luna noiembrie a anului 2020 .
Acesta a dat vestea tot prin intermediul paginii sale de socializare:

Sunt bucuros să vă pot împărtăşi bucuria că soţia mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie.

Ocrotit de dragostea părinţilor şi a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoşilor şi al valorilor tradiţionale, în spiritul iubirii şi al responsabilităţii faţă de ţară, în credinţa în care am fost botezat, ca şi bunicul meu, Regele Mihai.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, preciza Nicolae al României.”

 

WhatsApp Image 2022 04 15 at 16.22.32 1 - S-a născut Mihai, noul prinț al României!

 

Referitor la familie, Nicolae al României spunea într-un mesaj transmis în mediul online că familia este un lucru sfânt:

Pentru mine, nimic nu este mai important decât familia.

Aici îmi găsesc liniștea, fericirea, aici mă încarc cu energie pozitivă, iar când suntem împreună, niciun obstacol nu pare imposibil de trecut.

Uitându-mă în ochii soției mele și ai fetiței noastre, realizez cât de norocos sunt!

Abia așteptăm sosirea pe lume a celui de-al doilea bebeluș, pentru a ne simți cu adevărat împliniți!

Familia este, cu adevărat, un lucru sfânt!”

 

al bebe

 

Nicolae al României are trei copii

Puțin știu însă că Principele Nicolae are trei copii, doi din căsătoria cu Alina Binder și o fetiță dintr-o relație pe care a avut-o cu o tânără cu care acesta a lucrat în timpul unei campanii civice

Presa vuia la acea dată că la început Nicolae nu a vrut să recunoască copilul, a cerut chiar și test de paternitate, despărțindu-se de femeie. După un proces care a durat o perioadă lungă de timp, principele a recunoscut fetița și acesta în prezent plătește pensie de întreținere. Fetița și mama ar locui la Brașov.

Membrii Casei Regale au fost foarte supărați din cauza acestei povești, au fost extrem de afectați de faptul că principele Nicolae nu a vrut să-și recunoască la început copilul. La aflarea celor întâmplate Regele Mihai i-a retras titlul monarhic principelui, titlu acordat în anul 2010. Totodată l-a exclus pe acesta din linia de succesiune a Casei Regale.

Reamintim faptul că principele, pe numele său întreg, Nicolas Medforth-Mills este fiul Principesei Elena. Acesta era singurul nepot al regelui și al treilea în ordinea de succesiune la tron, după Mihai I și Principesa Margareta.

De curând principele Nicolae și-a lansat și la Pitești albumul intitulat “Bunicul meu, regele Mihai”.

 

Nicolae autografe

Sursa foto: Facebook Nicolae al Romaniei 

 


Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro :

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Nicolae al României | Pitești | principele Nicolae | regele Mihai

Ultimele articole