Nuclearelectrica, sponsorizare importantă la Mioveni

de | 19.03.2024 18:03 | Mioveni, Administrație

Administrația locală din Mioveni informează cetățenii că cei de la Nuclearelectrica SA, lider în domeniul energiei din România, prin angajamentul său pentru responsabilitate socială, a semnat contractul de sponsorizare nr. 1744/28.12.2023 cu Fundația “Consorțiul pentru Dezvoltare Locală Mioveni”.

În cadrul acestui parteneriat, Nuclearelectrica SA a oferit suma de 40.000 lei, care a fost folosită pentru îmbunătățirea condițiilor de trai ale beneficiarilor din Cămin. Această inițiativă reprezintă o manifestare concretă a angajamentului pentru comunitățile locale și pentru îmbunătățirea calității vieții.

Prin această sponsorizare, potrivit informării administrației locale din Mioveni, s-a contribuit la achiziționarea unor echipamente esențiale pentru dotarea paturilor din Cămin:

  • 55 de saltele ortopedice;
  • 55 de protecții impermeabile;
  • 55 de seturi de lenjerii pentru pat (cearceaf pilotă, cearceaf pat, față de pernă).

”Conducerea Primăriei Mioveni mulțumește Nuclearelectrica SA pentru contribuția adusă la îmbunătățirea calității vieții beneficiarilor din cadrul Căminului pentru persoane vârstnice Mioveni”, transmite în încheiere administrația locală.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ȘOC! Ion Georgescu revine în arest la domiciliu!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Orașului Mioveni

Ultimele articole