O nouă taxă pentru români! Legea va fi implementată de către primării!

de | 29.11.2022 09:45 | Știri, Eveniment, Județean

Unele modificări legislative sunt cauza noilor scumpirilor anunțate în toată țara. Mai mult de atât, o nouă taxă este pusă în vigoare. Conform impact.ro, toate primăriile din țară au termen limită data de 1 ianuarie 2025 pentru a o schimba.

Astfel, noua taxă se bazează pe colectarea separată a deşeurilor în toate localităţile din țară, dar și pentru alborarea unor insule ecologice digitalizate. Acest serviciu va aduce scumpiri în toată România. Această taxă este pe lângă cea prevăzută în prezent pentru salubrizare, potrivit sursei citate.

Primăriile sunt cele care vor trebui să impună anumite modificări referitoare la modul în care se colectează deșeurile.

De asemenea, tot primăriile sunt cele care vor avea în vedere fmontarea unor insule ecologice digitalizate, care să fie dotate cu recipiente dedicate pentru hârtie, metal, plastic sau sticlă.

Colectarea separată a deșeurilor, va trebui să fie implementată de primăriile din România până la data de 1 ianuarie 2025.

Foto descriptiv.

Sursa Foto Playtech

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ARGEȘ: Accident rutier între un autoturism și o autocisternă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole