O șoferiță din Mioveni a fost prinsă beată la volan

de | 18.07.2022 16:49 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Mioveni

Dacă vă imaginați că bărbații sunt singurii care urcă băuți la volan, ei bine, în ultima vreme și femeile par să prindă curaj în acest sens.

După ce s-a distrat în weekend, o șoferiță de 32 de ani, a decis să urce la volanul mașinii, deși băuse bine înainte. S-a întâmplat duminică, 17 iulie, femeia din Mioveni fiind prinsă de polițiști pe strada Cavalerului, din Ștefănești.

Oamenii legii au testat-o pe aceasta cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Prin urmare, șoferița a fost condusă la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma ispravei, femeia a rămas fără permis, iar pe numele ei a fost întocmit dosar penal.

Foto descriptiv Observator

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Șoferiță drogată la volan! Alți tineri – depistați cu droguri într-un bar din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni