anchetaonline.ro

O tânără de 20 de ani a scăpat de viol deoarece agresorul a fost inapt

de | 08.10.2022 14:02 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Tentativă de viol a cărei victimă a fost o tânără, în vârstă de 20 de ani, din Vaslui. Norocul fetei a fost că agresorul s-a dovedit, în cele din urmă, a fi inapt, nereușind să își ducă planul la final.

Conform oamenilor legii, bărbatul, în vârstă de 49 de ani, din localitatea Călimănești, comuna Puiești, o cunoștea pe tânără de mulți ani, fiind fiica fostei sale concubine. Individul a chemat-o pe tânără la el acasă, motivând că are ceva important de discutat. Fără să bănuiască ce plan avea bărbatul, tânără de 20 de ani a mers la locuința acestuia.

Ajunsă în locul cu pricina, agresorul s-a năpustit asupra ei, încercând să o violeze. Tânără a încercat să fugă, însă în cele din urmă a scăpat de fostul iubit al mamei sale, deoarece acesta nu a reușit, fizic, să întrețină actul sexual.

De rușine, individul ar fi fugit, ascunzându-se într-un lan de porumb.

Fata a sunat la Poliție, iar bărbatul a fost găsit în scurt timp.

El a fost audiat de oamenii legii, fiind reținut, iar ulterior a primit măsura arestării preventive pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru tentativă de viol.

Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Florea Ioan Sorin, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la viol, pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 06.10.2022, până la data de 04.11.2022, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pentru inculpatul Florea Ioan Sorin”, au transmis polițiștii.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Piteșteanul care a încercat să violeze o femeie într-un parc- ARESTAT!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: