„Ora Pământului” marcată în această seară și la Mioveni

de | 25.03.2023 17:55 | Știri, Administrație, Județean, Mioveni

În fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, milioane de oameni, instituții și companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – „ Ora Pământului”.

Cu această ocazie reprezentanții Primăriei Mioveni îi invită pe toți locuitorii orașului în această seară să lumineze cerul  cu lampioane colorate, pentru a marca „Ora Pământului”.

Mioveni ora pamantului

Sâmbătă, 25 martie, vino în Centrul Civic din Mioveni în intervalul orar 20.00 – 21.00 să luminăm cerul orașului cu lampioane colorate, pentru a marca ORA Pământului!

 

Timp de o oră economisim energie electrică, conștientizând faptul că planeta noastră are nevoie de cât mai multe campanii de ecologizare și programe de protecția mediului, prin care vom stopa degradarea naturii, ajutând-o să devină mai rezilientă.”

 

Foto:Primăria Orașului Mioveni

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni

Ultimele articole