Panică într-un bloc din Războieni, după ce oamenii au reclamat miros de gaz

de | 24.08.2023 12:39 | Județean, Eveniment

În urmă cu puțin timp, locatarii scării C, din blocul G1 aflat în cartierul piteștean Războieni, au intrat în panică după ce au simțit miros puternic de gaze.

Din cauza mirosului, oamenii au ieșit din apartamente. Ei au alertat imediat autoritățile, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă, un echipaj CBRN, dar și reprezentanți ai Distrigaz.

În urma verificărilor, echipele de intervenție  au constatat că este vorba despre un robinet defect al unui branșament de gaze care aparține unuia dintre locatari.

Pentru a evita orice pericol, reprezentații Distrigaz au sistat alimentarea cu gaze pe întreaga scară, până la remedierea problemei.

La fața locului, pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire ale incendiilor, iar echipajul CBRN a efectuat măsurători pentru determinarea valorilor din atmosferă.

Din fericire, în urma evenimentului, nicio persoană nu a fost rănită.

Ulterior, specialiştii de la situaţii de urgenţă au stabilit că zona este în afara oricărui pericol, iar locatarii au putut să se întoarcă în case.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Proteste spontane la mai multe administraţii fiscale din ţară

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Războieni