anchetaonline.ro

Pe OLX se vând buncăre antiatomice în dealurile din Argeş

de | 14.03.2022 12:58 | Eveniment

Afacere de nişă în vreme de război. Pe OLX se vând buncăre antiatomice în dealurile din Argeş.

Românul întreprinzător se adaptează din mers la orice situaţie şi este gata să transforme în profit orice oportunitate de business. În ultimele zile, în contextul războiului din Ucraina şi pe fondul declaraţiilor halucinante ale lui Putin, ameninţarea bombei atomice a băgat panica în români. Între cozile la iodură de potasiu, benzină sau ulei, aproape că nu a fost român care să nu se fi întrebat, chiar şi în treacăt, dacă în cazul unui atac, are vreun adăpost la îndemână. Din păcate, însă, este clar că, în cazul unei ameninţări reale, scapă cine poate, pentru că majoritatea buncărelor existente, şi aşa puţine, sunt inutilizabile, multe fiind transformate în depozite de murături. Ca atare, pe site-urile de mică publicitate au început să apară oferte de buncăre antiaeriene sau chiar antiatomice, unele chiar cu dotări precum înveliş de plumb, staţie de măsurare a radiaţilor, grup electrogen, staţie radio de mare putere, sursă de apă proprie sau sistem de supraveghere video.

buncar antiatomic

Preţuri de la 25.000 de euro + TVA

Printre întreprinzătorii care se oferă să construiască buncăre se numără şi un argeşean ingenios, care a găsit o soluţie şi pentru cei care locuiesc în apartamente şi care, în mod evident, nu au unde să îşi amenajeze un buncăr în faţa blocului! Marian Zamfira, patronul unei mici firme de construcţii din Valea Iaşului, anunţă că proiectează şi livrează „buncăre antidezastre naturale şi antiatac aerian care sunt dotate cu sisteme de ventilaţie însoţite de filtre pentru nanoparticule montate de firme specializate, sursă proprie de energie şi apă, pompe de evacuare apă menajeră etc.”, constructorul precizează că se deplasează oriunde în ţară şi că, pentru cei fără curte, „pune la dispoziţie terenuri în zona de deal a judeţului Argeş”.

 

  • Preţurile buncărelor nu sunt deloc pentru orice buzunar, apropiindu-se de cel al unei garsoniere. Astfel, argeşeanul se oferă să construiască buncăre cu preţuri ce încep de la 25.000 de euro plus TVA pentru o suprafaţă utilă de 26 metri pătraţi, în vreme ce alti constructori au oferte chiar şi de 60.000 de euro.
Citește articolele pe același subiecte: Ucraina
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: