anchetaonline.ro

Albeștii de Argeș. Se extinde rețeaua de canalizare în satul Dobroțu

de | 14.03.2022 13:04 | Administrație

 

 

gabriel popa albesti ag - Albeștii de Argeș. Se extinde rețeaua de canalizare în satul Dobroțu

 

Albeștii de Argeș. Se extinde rețeaua de canalizare în satul Dobroțu

Investițiile în infrastructura rutieră și de utilități sunt și anul acesta pe lista de priorități a administrației locale din Albeștii de Argeș. După cum a afirmat primarul Gabriel Popa, unele dintre cele mai importante lucrări ce se vor efectua anul acesta sunt: extinderea rețelei de canalizare la nivelul satului Dobroțu, în zona Dobroțu de Jos, noi asfaltări de străzi și amenajarea de trotuare.

Pentru continuarea lucrărilor la canalizarea comunei, Albeștii de Argeș a primit un sprijin de la Consiliul Județean Argeș prin alocarea sumei de 250.000 lei care, deși nu acoperă întregul necesar, reprezintă o contribuție importantă. Pentru că bugetele locale nu sunt foarte generoase, primarul Gabriel Popa are mare speranțe de la proiectele cu finanțare din fonduri nerambursabile.

Primăria Albeștii de Argeș a depus două proiecte mari pe „Anghel Saligny” în valoare totală de 2 milioane de euro. Acestea presupun realizarea a 20 km de asfalt. Se așteaptă aprobarea acestor proiecte și, conform oficialilor guvernului, acestea se vor semna în luna aprilie. Până atunci însă se vor demara lucrările la trotuare, amenajarea zonei centrale a localității fiind una dintre priorități.

 

 

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albeștii de Argeș | Consiliul Județean Argeș