anchetaonline.ro

Percheziții DNA la sediul ANPC!

de | 19.10.2022 12:21 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Miercuri au loc percheziții la sediul Protecției Consumatorilor din București. Potrivit G4media, acțiunea se desfășoară în biroul directorului general, Paul Anghel.

Există suspiciuni de corupție în timpul unor controale la agenții economici, în perioada 2018-2022.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2018 – 2022, în legătură cu efectuarea unor controale la mai mulți agenți economici (producători, distribuitori și mari retaileri de produse alimentare și nealimentare). În cursul zilei de 19 octombrie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții la o instituție publică situată în municipiul București. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, a transmis DNA.

Știre în curs de actualizare.

Foto Antena 3

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Percheziții de amploare în Argeș și alte județe! Traficanți de droguri și de minori- ”călcați” de mascați

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: