Cu permisul suspendat, la volanul unui autoturism cu ITP-ul expirat, un piteștean a trecut pe roșu

de | 17.09.2023 19:47 | Județean, Eveniment

Tupeu de nedescris pentru un bărbat de 39 de ani din Pitești. Deși avea permisul suspendat, s-a urcat la volanul autoturismului său, care avea inspecția tehnică periodică expirată, și a ieșit la plimbare prin oraș. Acum, el s-a ales cu dosar penal.

Mai mult de atât, în timp ce conducea autoturismul pe bulevardul Frații Golești, el nu a respectat nici culoarea roșie a semaforului electric aflat în funcțiune.

Din fericire, cursa bărbatului nu a durat mult, deoarece a fost văzut de polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești.

El a fost oprit de oamenii legii, iar în urma  verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce vehicule suspendat, iar autoturismul figura cu valabilitatea inspecției tehnice periodice expirată.

Pentru isprava sa, bărbatul s-a ales cu amendă în valoare de 580 de lei, certificatul de înmatriculare reținut, dar și cu dosar penal.

Ca urmare a celor constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 580 de lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, fiind aplicată și măsura complementară de reținere a certificatului de înmatriculare.
Totodată, în cauză, a fost întocmit dosar penal, conform art. 335 din Codul Penal, iar cercetările continuă.”, transmite IPJ Argeș

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: Minori de 13, 14 şi 15 ani, tâlhari la drumul mare! Una dintre victime, amenințată cu un cuțit

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești