anchetaonline.ro

Persoană găsită moartă în apartament!

de | 21.11.2022 14:40 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment șocant a avut loc luni dimineață, în municipiul Slatina, județul Olt, unde un bărbat de 40 de ani a fost găsit decedat, într-un apartament, potrivit IPJ Olt.

Conform sursei citate, la fața locului a ajuns echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Slatina, care a stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Slatina, ar fi decedat într-un imobil de pe strada Toamnei, din municipiul Slatina.

În urma examinărilor, organele oficiale au precizat faptul că acesta nu prezenta urme de violență pe suprafața corpului.

De asemenea, în cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pasagerul mort la Metro: Alin Marinete, fratele omului de afaceri Bogdan Marinete!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: